Vi har blivit grymma på det här med pussel. Stort engagemang från många och när sista biten läggs infinner sig en härlig känsla!

Läs hela inlägget »

Det pusslas och pusslas i mängder på rasterna. Två stycken 2000-bitars-pussel är klara nu. Så himla fina motiv och det ena pusslet med allt godis var något jobbigt att pussla då sötsuget ökade rätt rejält. 

Läs hela inlägget »

En hösteftermiddag när vi grillade och gick en skogspromenad- hittade vi vackra svampar och lyckades även springa på ett hav med skogens guld. Lycka!!!! 

Läs hela inlägget »

Efter många raster fyllda av pusslande blev det fina valp-pusslet på 2000 bitar äntligen klart. 

Nya pussel fick därför inhandlas! Blandade motiv och olika många bitar!

Läs hela inlägget »

En onsdagseftermiddag begav vi oss till Väckelsång och Stengårdslandet. En helt underbar höstdag i höstens alla färger- i en fantastisk miljö. 

Läs hela inlägget »
Höstens skolresa gick till Öland. Övernattning på hotell, restaurangbesök, guidad tur på Borgsholms slottsruin, Ölands Djurpark och Långe Jan stod på schemat. Samma vecka började skördefesten så vi fick skåda hur många pumpor och skördefest-dekorationer som helst. Öland med sina 137 km betydde många mil i bil men det fanns mycket att beskåda. Av Ölands cirka 400 väderkvarnar lyckades vi se strax under hundra. En mycket trevlig resa!!! 

Långe Jan- höjdskräck- räddade fågelunge

Strand hotell

Borgholms slottsruin

Väderkvarnar i Lerkaka

Strandpromenad

ölands Djurpark

Läs hela inlägget »

Här gjordes studiebesök eftersom en elev ska göra praktik där. Truckar, virke och massor med material och vi fick se hur allt fungerar. 

Läs hela inlägget »

När vädret tillåter grillar vi och promenerar en eftermiddag i veckan. Vid båda tillfällena fick vi sällskap av hungriga änder, som självklart fick överblivet korv- och hamburgerbröd. Trevliga dagar och mätta magar!!!

Läs hela inlägget »

Innan skolstart hade vi kollo på fina Annevik i år igen. Vi grillade, paddlade, körde trampbåt, fiskade, badade tunna och hade det toppen!!! En och en annan badade dessutom i sjön!!

Vädret hade vi också tur med, det regnade rejält om nätterna så innan det kunde bli båttur igen fick vi tömma, tömma och tömma.

Ett härligt sätt att träffas igen efter sommaren och ett ypperligt tillfälle för både nya elever och personal att lära känna varandra. 

Läs hela inlägget »

En aktivitetsdag åkte vi till Älmhult och besökte muséet och varuhuset. Det är alltid lite nya grejer vi behöver köpa in vid terminstart. Bland annat ett nytt pusselbord. Bild på vår nya pusselhörna utlovas senare! 

Läs hela inlägget »

SKOLRESA lONDON 15-18/9

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Etiketter

-