En hösteftermiddag när vi grillade och gick en skogspromenad- hittade vi vackra svampar och lyckades även springa på ett hav med skogens guld. Lycka!!!! 

Läs hela inlägget »

Efter många raster fyllda av pusslande blev det fina valp-pusslet på 2000 bitar äntligen klart. 

Nya pussel fick därför inhandlas! Blandade motiv och olika många bitar!

Läs hela inlägget »

En onsdagseftermiddag begav vi oss till Väckelsång och Stengårdslandet. En helt underbar höstdag i höstens alla färger- i en fantastisk miljö. 

Läs hela inlägget »
Höstens skolresa gick till Öland. Övernattning på hotell, restaurangbesök, guidad tur på Borgsholms slottsruin, Ölands Djurpark och Långe Jan stod på schemat. Samma vecka började skördefesten så vi fick skåda hur många pumpor och skördefest-dekorationer som helst. Öland med sina 137 km betydde många mil i bil men det fanns mycket att beskåda. Av Ölands cirka 400 väderkvarnar lyckades vi se strax under hundra. En mycket trevlig resa!!! 

Långe Jan- höjdskräck- räddade fågelunge

Strand hotell

Borgholms slottsruin

Väderkvarnar i Lerkaka

Strandpromenad

ölands Djurpark

Läs hela inlägget »

Här gjordes studiebesök eftersom en elev ska göra praktik där. Truckar, virke och massor med material och vi fick se hur allt fungerar. 

Läs hela inlägget »

När vädret tillåter grillar vi och promenerar en eftermiddag i veckan. Vid båda tillfällena fick vi sällskap av hungriga änder, som självklart fick överblivet korv- och hamburgerbröd. Trevliga dagar och mätta magar!!!

Läs hela inlägget »

Innan skolstart hade vi kollo på fina Annevik i år igen. Vi grillade, paddlade, körde trampbåt, fiskade, badade tunna och hade det toppen!!! En och en annan badade dessutom i sjön!!

Vädret hade vi också tur med, det regnade rejält om nätterna så innan det kunde bli båttur igen fick vi tömma, tömma och tömma.

Ett härligt sätt att träffas igen efter sommaren och ett ypperligt tillfälle för både nya elever och personal att lära känna varandra. 

Läs hela inlägget »

En aktivitetsdag åkte vi till Älmhult och besökte muséet och varuhuset. Det är alltid lite nya grejer vi behöver köpa in vid terminstart. Bland annat ett nytt pusselbord. Bild på vår nya pusselhörna utlovas senare! 

Läs hela inlägget »

Nu har en ny termin dragit igång och vi mjukstartade i vanlig ordning med aktivitetsdagar och kollo innan vi körde igång skolan på "riktigt".

Läs hela inlägget »

Enligt traditionen är vi ute i naturen och firar in sommarlovet. Så blev det inte i år då regnet öste ner. Skolavslutningen fick därför bli på skolan. Men traditionen med tårtkalas behöll vi och det blev en annorlunda men mysig avslutning med sommarvisor och fika och nu har eleverna tagit ett välförtjänt sommarlov.  

Denbros egna trubadur

Tårtor i olika färger och former

Läs hela inlägget »

SKOLRESA lONDON 15-18/9

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Etiketter

-