Aktivitetsdagar

Skolan mjukstartade terminen med aktivitetsdagar och kollo.

En av aktivitetsdagarna spenderades på Skånes Djurpark där vi fick se en mängd olika arter från djurriket i Norden. Regnet hängde i luften men vi klarade oss från det och lyckades tända grillen. Eleverna hade olika mål med besöket men utflykten, de olika djuren och parken fick ett bra betyg.

En annan aktivitet vi provade på var Splatmaster- en slags paintball- där vi med färgkulor tävlade om vilket lag som klarade sig bäst ifrån färgstänk. Den här dagen bjöd på många skratt och vi kände en härlig gemenskap.

Ett besök på hembygdsparken i Rävemåla hanns också med. Där gick vi en rundvandring och fick se hur man levde förr i tiden, hur samhället såg ut och var uppbyggt. Även det- en mycket trevlig dag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-